Freelance Creative Cutting & Styling Trainer
Freelance Creative Cutting & Styling Trainer Openingstijden van onze salon Bel voor een afspraak

Openingstijden

 • Maandag gesloten
 • Dinsdag app of sms 0615050666 voor afspraak
 • Woensdag 9.00 - 17.30
 • Donderdag 9.00 - 20.00
 • Vrijdag 9.00 - 17.30
 • Zaterdag 9.00 - 15.00
 • Zondag gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Naarderstraat 6, 1398 XR Muiden, Nederland
0294 - 265156
06 - 150 50 666
Email: hylke.bazen@planet.nl

Max Eli Colours

Home / Max Eli Colours

Max Eli Colours

Max is een grote naam in de kapperswereld! Hij heeft kapsels mogen verzorgen van dames zoals Jennifer López en andere sterren. Max staat door zijn open persoonlijkheid dicht bij de kapper en is dan voor ons ook altijd te bereiken over de hele wereld wanneer we zijn hulp nodig zouden hebben. Het punt waar hij voor staat is de connectie met zijn collega’s. Om een zo goed mogelijk product neer te zetten zorgt hij er dan ook voor dat er altijd een verband blijft tussen de kapper en de makers van het product.

De meeste kleuringen worden gemaakt door standaard fabrieken die dan ook standaard formules gebruiken om naar hun idee de beste verf te fabriceren. Max heeft er bij zijn kleur-lijn voor gezorgd dat alle ingrediënten gekozen zijn door hem. Een merk zoals ELI Colour heeft dus niet geluisterd naar wat de fabrikant adviseert maar wat Max zelf in zijn producten wil hebben. Dit zorgt voor een exclusief product wat gemaakt is uit ervaring van de kappers en de problemen waar zij tegenaan liepen. Het product bestaat dan ook uit de behoefte van het haar, de behoefte van de klant en de behoefte van de kapper.

De behoefte van het haar zijn de ingrediënten die het haar nodig heeft om na een chemische behandeling zo gezond mogelijk uit de verf te komen. Hiervoor heeft Max zijn eigen formule ontwikkeld ‘the Max Bond Technology” met daarin o.a. een product vergelijkbaar met Olaplex wat ervoor zorgt dat het haar niet beschadigd. De rest van de ingrediënten zal ik je in een volgende blog toelichten.

De behoefte van de klant is voor het grootste deel dat de kleur lang mooi in het haar blijft. De moleculen van de verf zijn zo klein dat ze gemakkelijk in het haar kunnen opgenomen worden zonder dat de schubben wijder open gemaakt hoeven te worden. Dit betekent dat de schubben meer gesloten zullen zijn wat zorgt voor meer glans en een langere houdbaarheid.

De behoefte van de kapper. Het onmogelijke mogelijk maken. Met Olaplex kwamen we al een heel eind maar dit product staat op zich en zal altijd als toevoeging aan een ander product worden gezien. ELI Colour is een kleuring waarin al deze ingrediënten in een tube zitten. De grenzen van de kapper worden steeds meer verlengd doordat de technologie zich steeds blijft ontwikkelen. MAX ELI zorgt dan ook dat dit merk innovatief blijft en hij blijft zoeken naar nieuwe oplossingen.

Max Bond Technologie; de 6 USP’s:
 • Mirustyle X-HP: Beschermt het haar bij gebruik van thermische stylingtools.
 • Protesol: Collageen toevoeging voor voller en gezonder haar.
 • Duindoornbes olie: Vitamine C en Omega-7 beschermen het haar tegen Uv-straling en verzorgen de hoofdhuid.
 • G-Cell: antioxidanten die schade aan het haar voorkomen door de reactie met zuurstof.
 • Prospin: Vitamine B3. Vermindert verhitting van het haar.
 • Sin0dor: gepatenteerd ingrediënt dat de geur van haarverf neutraliseert.

ELI Colour bied je de mogelijkheid tot 5 niveaus op te lichten met 1 behandeling, terwijl je met de FlexPower Mixing Technology elke gewenste dekking van je keuze kunt maken.
In het kleurenpalet van de 90 ELI Colour tinten zitten maar liefst 14 blond tinten.

maxeli.com